Categorii

Conditii

Site-ul www.miidemargele.ro este proprietatea societatii Botinesteanu Radu Bruno PFA, CUI 29555336, F35/54/18.01.2012, adresa nr 108, Ortisoara, Timis, telefon 0724260048, e-mail comenzi@miidemargele.ro.

Utilizarea site-ului www.miidemargele.ro si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile de mai jos.

Obiectul site-ului:

Site-ul www.miidemargele.ro este un magazin on line cu vanzare de margele si accesorii pentru crearea de bijuterii de artizanat.

Comenzi electronice:

Se considera comanda valida aceea comanda pe care o veti transmite prin intermediul Formularului de Comanda de pe site si care are toate informatiile solicitate de formular completate corect.

Nu impunem comanda minima in magazin.

Preturile produselor afisate pe www.miidemargele.ro sunt exprimate in lei si includ TVA.

Valoarea finala a comenzii este reprezentata de preturile produselor alese de pe site la care se adauga costul transportului.

Costul serviciilor de transport vor fi platite de dumneavostra. Pentru detalii despre livrare se va consulta sectiunea Cum cumpar?.

Formularul electronic de comanda va ofera posibilitatea de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente, inainte de finalizarea tranzactiei.

Se pot face modificari in ce priveste cantitatea, adaugarea sau eliminarea articolelor, adresa de livrare si aveti posibilitatea de a reveni asupra unor optiuni anterioare.

Odata cu plasarea comenzii se va transmite automat un e-mail catre comenzi[at]miidemargele.ro. Dupa plasarea comenzii, aceasta nu mai poate fi modificata.

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic sau prin e-mail de catre cumparator in termen de 1 zi.

 Termen de livrare:

Pentru produsele ce se afla in stocul Mii de Margele, durata de procesare a comenzii si pregatire a produselor va fi de 2 zile lucratoare. La aceasta se adauga termenul de livrare al transportatorului.

Comenzile primite in zilele de sarbatoare sau in weekend vor fi procesate incepand din urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:

Produsele livrate pot fi returnate in maxim 10 zile de la data primirii comenzii. Veti putea returna produsele cu o notificare prealabila la comenzi[at]miidemargele.ro.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire. Produsele trebuie returnate in ambalajul original.

Costul serviciilor de curierat la returnarea produsului vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Dupa primirea produselor returnate Mii de Margele va rambursa valoarea produselor, mai putin costul serviciilor de transport al coletului pana la dumneavoastra.

Plata:

Plata produselor comandate se poate face in 2 moduri:

- Prin transfer bancar in contul Mii de Margele afisat pe site. In cazul acestei modalitati veti transmite ordinul de plata prin e-mail. Dupa primirea acestuia se va procesa comanda.

- Cu plata ramburs la primirea coletului.

Confidentialitate:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BOTINESTEANU RADU BRUNO PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de BOTINESTEANU RADU BRUNO PFA numai in scopul declarat al site-ului www.miidemargele.ro. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru expedierile coletelor, pentru intocmirea facturilor fiscale, confirmarea comenzilor, emiterea cupoanelor de reducere, anuntarea reducerilor in curs si a produselor noi, informarea asupra noilor tendinte in moda bijuteriilor, trimiterea tutorialelor de confectionare a bijuteriilor, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra. 

Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare la prelucrarea cererii dvs. si onorarea serviciilor oferite de noi.

Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre BOTINESTEANU RADU BRUNO PFA. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

- parteneri contractuali ai operatorului (de ex. Posta Romana, Cargus);
- autoritati publice (numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta, pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Site-ul www.miidemargele.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ului www.miidemargele.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale.

BOTINESTEANU RADU BRUNO PFA, ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola . Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Revizuirea Politicii de Confidentialitate

BOTINESTEANU RADU BRUNO PFA, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.miidemargele.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.

BOTINESTEANU RADU BRUNO PFA este inscrisa in registrul de date cu caracter personal sub nr. 33567 la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

 Proprietatea continutului:

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind toate textele si imaginile sunt in proprietatea Mii de Margele. Este interzisa utilizarea oricarui text si imagine, cu exceptia celor prevazute in sectiunea Descarcare (cataloage de produs si tutoriale), fara acceptul Mii de Margele.